King Size Big Band

Et af Københavns bedste

BOOK OS

Giv dine gæster en stor oplevelse

Arrangementet er godt i gang, gæsterne er glade og humøret er højt. Lyset dæmpes, projektørene tændes og værten træder ind i spotlyset for at præsentere aftenens orkester. Lampernes skær glimter og glitrer i de mange nodestativer, stole og ikke mindst instrumenter på scenen, og afslører at der er tale om et vaskeægte big band.

I aften skal der kæles for øregangene. Danseskoene skal støves af. Alt vil snart gå i selvsving til de mange toner, der inden længe vil vælte ud fra scenen. Selv tante Oda vil snart føle sig ung igen.

Mine damer og herrer, det er med stor fornøjelse af jeg vil præsentere: King Size Big Band!

Er det sådan dine gæster skal huske dit næste arrangement? I så fald er du havnet det helt rette sted. King Size Big Band spiller til enhver form for arrangementet overalt i landet.

Kontakt os og hør nærmere om hvordan vi kan være med til at gøre dit arrangement til noget helt specielt.

local_bar

The Sinatra Way

Bryllup, fødselsdag, jubilæum, reception m.m.

Hvem husker ikke Sinatra i 'New York, New York', 'I Get A Kick Out Of You' og 'Fly Me To The Moon'? King Size Big Band leverer en stemningsfyldt aften hvor man næsten skulle tro at det var Sinatra selv, der stod ved mikrofonen. Og kan det blive meget mere stilfuldt end med et 20 mand stort velspillende orkester for enden af dansegulvet?

whatshot

The Real Deal

Festival, jazzklub, nytårskoncert m.m.

Med jævne mellemrum spiller King Size egen arrangerede koncerter. Kender man ikke Thad Jones når man kommer, så gør man det i hvert fald når man går hjem. Repertoiret spænder bredt fra den mere komplicerede og moderne big band musik over den funky musik til de mere stille ballader. Alt sammen garneret med en lang række af orkesterets egne solister.

plus_one

With Guests

Alle typer arrangementer

King Size Big Band har gennem årene samarbejdet med lang række af gæstesolister som f.eks. Jesper Thilo, Etta Cameron, Andy Sheppard, Nils Landgren og senest Gerard Presencer for bare at nævne nogle få. Hvem skal gæsteoptræde til dit arrangement?